Publicaties

EMBRYONTISCH GELUID, ongeveer 120 pag’s, e-bestand. Vanaf 2017.

MET EN DOOR GREENLIGHT. Artistiek-semantisch essay over de fotosynthese, 13 pag’s. Vanaf 2016, nog 2 redigeerversies nodig, e-bestand.

ZELFPORTRET MET VAAS, autobiografische schetsen over levensvragen, beroepskeuze, identiteit. Vanaf 2019.

ANYMON: OPERA OPERTA ED ABBONDANTE, inzending fotografie voor de Fotomanifestatie Noorderlicht, 2018, de natuur van natuur. 2 pag’s, e-bestand. Anymon is een project om naar de grote diversiteit van en in het plantenrijk te kijken en los te komen van de aanname dat kwantiteit en getal het ultieme geheim van veelheid en patroon zou zijn. Het is een serie ecologische plantenportretten om opnieuw naar planten te kijken als naar een verzameling zonder naam, anymon, maar wel als uitbundige en overvloedige verzameling: abbondante. Anymon is een project uit 2012.

BIBBERROOS of WANKLANK, autobiografische schetsen over een leven als ongewenst kind, als een leven zonder recht op leven. Bevat argumenten voor een voltooid leven. Vanaf 2017.

BEELD/illustraties, in Huppes Kemp, Hugo en de ruige Rus, 2010. De tekeningen zijn uit 2000. In bibliotheken.

ON THE FINE ART OF REPETITION. Recentefotowerken over regelmatige onregelmatige verzamelingen. Catalogus met essay, 15 pag’s, e-bestand, en in bibliotheken, 2010.

Comments are closed.